TERMENI ȘI CONDIȚII

 

1.     Aspecte generale

1.1.         EGREGORA  oferă un serviciu de abonament personalizat care permite abonaților

să acceseze conținut de divertisment prin intermediul internetului pe anumite televizoare, computere sau alte dispozitive conectate la internet.

 

  1.2. Informaţiile, conținutul prezentate pe site-ul https://egregora.info/ , denumit în continuare website, sunt proprietatea EGREGORA FILM PRODUCTION S.R.L, cu sediul în Bucuresti, Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 16, scara B, etai 4, apartament 3, sector 1, societate înregistrată la Registrul Comerţului București sub numărul J40/8254/2014, având Cod Unic de înregistrare fiscală  33373421, office@egregora.info, denumit în continuare EGREGORA.

 

  1.3. Accesarea și navigarea website-ului, în scop informativ sau comercial, presupune acceptarea Termenilor și Condiţiilor Generale (T.C.G.). EGREGORA își rezervă dreptul de modificare și actualizare a T.C.G, fără o informare prealabilă a utilizatorului.

 

  1.4. Utilizarea serviciului nostru se supune prezentelor Condiții de Utilizare. Conform prezentelor Condiții de Utilizare, termenii „serviciul EGREGORA”, „serviciul nostru” sau „serviciul” se referă la serviciul personalizat asigurat de EGREGORA pentru descoperirea și accesarea conținutului, inclusiv toate caracteristicile, funcționalitățile, recomandările, recenziile, site-urile noastre și interfețele utilizatorului, precum și întregul conținut și software asociate cu serviciul nostru.

 2. Drepturi de autor/ Drepturi de proprietate intelectuală

2.1. Serviciul EGREGORA, inclusiv întregul conținut pus la dispoziție prin acesta ( imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe și alte opere originale), este protejat prin legea drepturilor de autor, a mărcii înregistrate, a secretelor comerciale sau prin alte legi și tratate privind proprietatea intelectuală. Folosirea fara acordul https://egregora.info/ a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2.2. https://egregora.info/ ofera utilizatorului un acces limitat, in interes personal, pe acest site și nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului https://egregora.info/ fara acordul scris al proprietarului acestuia.

2.3. Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la office@egregora.info

2.4. Drepturile de autor pentru materialele video oferite de serviciul nostru sunt deținute de Egregora.

2.5. Ești de acord să nu arhivezi, să nu reproduci, să nu distribui, să nu modifici, să nu afișezi, să nu prezinți, să nu publici, să nu licențiezi, să nu creezi opere derivate, să nu oferi spre vânzare sau să nu folosești (cu excepția autorizării explicite din prezentele Condiții de Utilizare) conținutul și informațiile conținute sau obținute de la sau prin serviciul EGREGORA,.

2.6. Ești de asemenea de acord: să nu eviți, să nu înlături, să nu modifici, să nu dezactivezi, să nu degradezi sau să nu împiedici oricare dintre protecțiile conținutului serviciului EGREGORA,; să nu utilizezi niciun dispozitiv automat, robot de căutare, extractor de date sau alte metode automate de accesare a serviciului EGREGORA, ; să nu decompilezi, să nu reconstitui sau să nu dezasamblezi niciun software sau alte produse sau procese accesibile prin serviciul; să nu introduci niciun cod sau produs și să nu manipulezi în niciun fel conținutul serviciului EGREGORA; să nu utilizezi nicio metodă de extragere sau colectare a datelor.

2.7.  În plus, ești de acord să nu încarci, să nu postezi, să nu trimiți pe e-mail sau să nu transmiți sau trimiți în alt mod orice materiale destinate întreruperii, distrugerii sau restricționării funcționalității vreunui software, hardware sau echipament de telecomunicații asociat cu serviciul EGREGORA,, inclusiv virusuri de software sau orice alte coduri, fișiere sau programe computerizate. Este posibil să-ți reziliem sau restricționăm utilizarea serviciului nostru în cazul în care încalci aceste Condiții de Utilizare sau dacă ești implicat în folosirea ilegalăsau frauduloasă a serviciului

  3. Mărci înregistrate

 

3.1. EGREGORA și sigla      sunt mărci înregistrate ale administratorului societății, în speță Andrei Chiriac.

 

3.2. Dacă nu ai primit aprobarea noastră, nu folosi mărcile EGREGORA în interes personal sau într-o asemenea manieră încât să sugereze că ai fost sponsorizat sau susținut de către Egregora.

 

4.     Serviciul Egregora

4.1. Trebuie să ai minimum 18 ani pentru a deveni abonat al serviciului EGREGORA. Minorii pot plăti taxa de utilizare și pot utiliza serviciul doar cu acordul unui adult.


4.2. Serviciul EGREGORA și orice conținut accesat prin intermediul serviciului sunt pentru uz personal și necomercial, acestea neputând fi distribuite altor persoane. În timpul abonamentului tău EGREGORA, îți acordăm dreptul limitat, neexclusiv și netransferabil de a accesa serviciul EGREGORA și conținutul EGREGORA. Cu excepția celor mai sus menționate, nu ți se va transfera niciun drept, titlu sau beneficiu. Ești de acord să nu folosești serviciul pentru spectacole publice.


4.3. Poți accesa conținutul EGREGORA în primul rând în țara în care ți-ai creat contul și numai în locațiile geografice în care oferim serviciul nostru și în care acest conținut este licențiat. Conținutul disponibil variază în funcție de locația geografică și se va schimba ocazional.

 

4.4.Serviciul EGREGORA și colecția de titluri sunt actualizate periodic.


4.5. Calitatea afișării conținutului EGREGORA, poate varia de la un dispozitiv la altul și poate fi afectată de mai mulți factori precum locația, lățimea benzii disponibile și/sau viteza conexiunii tale la internet internet. Durata necesară începerii vizualizării conținutului EGREGORA depinde de mai mulți factori, inclusiv locația ta, lățimea disponibilă a benzii la momentul respectiv, conținutul pe care l-ai selectat și configurația dispozitivului tău.

5.     Taxa de utilizare

5.1. Taxa de utilizare pentru o persoană/ un abonat /un cont este în valoare de 10 Euro (prin SMS) sau 50 lei (online cu cardul, ordin de plata sau transfer bancar) și se achită o singură dată, accesul fiind ulterior nelimitat. O persoană poate plăti pentru mai multe conturi, fără nicio restricție.


5.2.  Pentru a folosi serviciul EGREGORA, ai nevoie de acces la internet, de un dispozitiv compatibil și trebuie să ne furnizezi una sau mai multe Metode de Plată, confirmarea plății și primirea parolei de acces.

 

5.3. „Metodă de Plată” înseamnă o metodă de plată actuală, valabilă și acceptată, care poate fi actualizată ocazional.

 

5.4. Modalitățile de plată sunt următoarele: plata prin SMS, online cu cardul, ordin de plata sau transfer bancar.

 

 

5.5. În cazul plății prin SMS: se trimite mesajul: eg10  printr-un SMS la numărul 7410 (orice rețea cu excepția DIGI) sau la numărul 7530 pentru rețeaua DIGI. Veți primi un mesaj pentru confirmare și veți răspunde cu mesajul eg10 DA . Veți primi parola imediat, tot prin sms. Vă autentificați pe site cu email-ul d-voastră valid și parola primită prin sms. În cazul plății online cu cardul/plata online, cu card de credit sau card de debit, debitarea sumei aferente se va face imediat, iar parola pentru accesarea contului se va expedia automat la adresa de email introdusă de d-voastră.  În cazul transferului bancar, primirea parolei se va face după încasarea de către EGREGORA a contravalorii serviciului. Procesarea plăților online cu cardul de credit sau debit se face cu NETOPIA PAYMENTS.

 

 

 6.  Metode de plată. Cont.

 6.1. Pentru a folosi serviciul EGREGORA, trebuie să furnizezi una sau mai multe Metode de Plată. Ne autorizezi să percepem taxa de utilizare conform oricărei metode de plată asociate contului tău în cazul în care Metoda ta principală de Plată este refuzată sau nu mai este disponibilă pentru plata tarifului. Dacă o plată nu este procesată cu succes, spre exemplu din cauza expirării, a fondurilor insuficiente sau din alte motive și dacă nu anulezi contul, este posibil să-ți suspendăm accesul la serviciul nostru până la perceperea taxei unice de utilizare conform Metodei de Plată valide. Pentru unele Metode de Plată, emitentul îți poate percepe anumite comisioane, spre exemplu comisioane de tranzacție bancară sau valutară sau alte comisioane aferente procesării Metodei tale de Plată. Taxele locale pot varia în funcție de Metoda de Plată folosită. Pentru detalii va trebui să contactezi furnizorul Metodei tale de Plată.


 6.2. Schimbări aduse Taxei de utilizare : este posibil ca taxa de utilizare a serviciului nostru să se schimbe ocazional; cu toate acestea, orice schimbări tarifare se vor aplica cel mai devreme în termen de 30 de zile din momentul în care te notificăm cu privire la această schimbare.

6.3. Contul meu - secţiune a site-ului https://egregora.info/ care presupune existenţa unei adrese de email valide și a unei parole care aparţin abonatului după plata taxei de utilizare și care îi permite acestuia accesul nelimitat.

6.4. Vizitator - orice persoană fizică sau juridică care vizitează https://egregora.info/ .

7.     Parole și Acces la Cont

7.1.Utilizatorul  care a creat contul EGREGORA și căruia i se percepe Metoda de Plată („Titularul Contului”) este responsabil pentru orice activitate din contul respectiv.

7.2. Pentru a menține controlul asupra contului și a preveni accesarea acestuia de către altcineva (inclusiv a informațiilor despre istoricul vizualizărilor din cont), Titularul Contului trebuie să mențină sub control dispozitivele compatibile cu EGREGORA folosite pentru accesarea serviciului și nu trebuie să divulge nimănui parola sau detaliile Metodei de Plată aferente contului.

7.3. Ești responsabil pentru actualizarea și acuratețea informațiilor pe care ni le oferi cu privire la contul tău. Putem să-ți reziliem contul sau să ți-l suspendăm pentru a te proteja atât pe tine, cât și pe EGREGORA sau pe partenerii noștri contra furtului de identitate sau activităților frauduloase.

 

8.     Protecția datelor cu caracter personal

 

8.1. EGREGORA tratează cu responsabilitate datele clienților/abonaților. Astfel, referitor la utilizarea datelor obținute online, EGREGORA și-a asumat obligația de a acționa în baza principiilor de protecție a datelor personale conform legislației în vigoare.

 

8.2. Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru, a serviciilor noastre sau in legatura cu activitatea noastra, in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.

8.3. Pentru mai multe detalii privind continutul acestei norme juridice, va rugam sa accesati urmatorul link: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

8.4. Informațiile pe care dvs. le furnizați despre dvs. sau compania dvs. către https://egregora.info/ . vor fi folosite doar în concordanță cu prezenții termeni, daca doriți să cumpărați serviciile oferite. Sunteți singurul responsabil cu privire la prezentarea informațiilor într-un mod corect și complet dar și cu păstrarea acurateții informațiilor în cadrul https://egregora.info/ .

 


  9.  Diverse

 

9.1. Legislația Aplicabilă. Prezentele Condiții de Utilizare vor fi guvernate de/ și interpretate în concordanță cu legislația din România. Prezentele condiții nu vor restricționa drepturile de protecție a consumatorului la care ești îndreptățit conform prevederilor legale din țara ta de domiciliu.

 9.2. Materiale Nesolicitate. EGREGORA nu acceptă materiale nesolicitate sau idei pentru conținutul  EGREGORA și nu este responsabil pentru similaritățile dintre conținutul sau programele sale de pe orice suporturi media și materialele sau ideile transmise către EGREGORA.

 9.3. Menținerea Validității. Dacă oricare dintre prevederile prezentelor Condiții de Utilizare este declarată nulă, ilegală sau neaplicabilă, validitatea, legalitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi rămân pe deplin în vigoare.

  9.4. Schimbări aduse Condițiilor de Utilizare. Este posibil ca EGREGORA să modifice ocazional prezentele Condiții de Utilizare. Te vom notifica cu minim 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a modificărilor

9.5. Comunicare Electronică. Îți vom trimite informații legate de contul tău (de exemplu: autorizații de plată, facturi, schimbarea parolei sau a Metodei de Plată, mesaje de confirmare, notificări) doar în format electronic, spre exemplu pe e-mail, la adresa oferită de tine la înregistrare.

10. Alte dispoziții

 

10.1.  Forță Majoră:  https://egregora.info/ , parternerii sau utilizatorii săi nu pot fi facuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare în executarea obligațiilor contractuale sau în conținutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de voința https://egregora.info/ .  Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la https://egregora.info/ , lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele https://egregora.info/ , erorile de operare, grevă etc.

 10.2.  Legături către alte site-uri:  https://egregora.info/ nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

10.3.  Suspendarea accesului: Cu titlul de excepție, https://egregora.info/ poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut, în special la a lăsa review-uri.  Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului https://egregora.info/ reprezintă infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației române în vigoare.